Peuteropvang Wollewei

Peuteropvang Wollewei is gevestigd op locatie Maasstraat en is op de maandag, woensdag (tijdelijk gesloten) en vrijdag geopend van 8.30-12.00 uur. In de groep ‘de Guppies’ vangen we kinderen op van 2 tot 4 jaar. Peuteropvang is de vroegere peuterspeelzaal en is bedoeld als voorbereiding op de basisschool. Het dagelijkse programma van de peuters is daar op afgestemd. Ouders kunnen kiezen voor minimaal 2 dagdelen opvang.

Speerpunten van Peuteropvang Wollewei zijn gezonde biologische voeding, veel bewegen in de natuur en een goede aansluiting met de basisschool. Daarnaast heeft Wollewei altijd voldoende extra kleding en luiers, ouders hoeven deze niet zelf mee te nemen. Meer informatie over onze werkwijze vindt u in het pedagogisch beleidsplan. U vindt in dit plan bijvoorbeeld informatie over onder andere het brengen en halen van uw kind, over wennen in de groep en nog veel meer.

Bent u benieuwd naar de opvangkosten voor uw specifieke gezinssituatie en wensen, bekijk dan de informatie over onze tarieven. En mocht u andere vragen hebben, neem dan gerust contact op met Kinderopvang de Roezemoes.

Inschrijven van uw kind kan via ons inschrijfformulier.