Wat ouders zeggen

Lees hieronder wat ouders van ons vinden.

De positieve sfeer en de vrolijke houding van leidsters zorgen ervoor dat mijn zoon altijd met veel plezier naar kinderopvang de Roezemoes gaat. Zijn ontwikkeling is met sprongen vooruit gegaan sinds hij hier begon en hij durft veel meer. De activiteiten zijn afwisselend en de warme interactie tussen juffen en kinderen is geweldig om te zien. Ik laat mijn zoon altijd met een glimlach op zijn gezicht en een gerust hart achter.”

Wij hebben voor kinderopvang de Roezemoes gekozen om het prettige klimaat. Daarbij is het in onze beleving een “groene kinderopvang”. Het buiten zijn, gezonde voeding en eigenheid van elk kind staat centraal. Elke keer verzint kinderopvang de Roezemoes weer een leuke activiteit waarbij de nieuwsgierigheid wordt gestimuleerd.

We vinden kinderopvang de Roezemoes een hele fijne plek om onze zoon heen te brengen. We merken dat hij het er ontzettend naar zijn zin heeft. Hij geniet van het samen spelen, vooral buiten. We denken dat dat ook voor een groot deel komt door de professionaliteit van de leidsters. De dag heeft een vaste indeling en dat geeft rust en duidelijkheid. We vinden het ook heel fijn dat er veel aandacht is voor de natuur en gezond eten en drinken. Al met al zijn we erg enthousiast!

Onze oudste heeft het altijd heerlijk naar zijn zin gehad bij kinderopvang de Roezemoes. Logisch dat onze middelste ook naar hetzelfde kinderdagverblijf gaat. De kleinschaligheid, de korte lijnen, gezonde en biologische voeding, de keuze van de opvang voor natuurbeleving en veel buiten spelen zijn voor ons van grote meerwaarde. We voelen ons hier heel welkom, ons kind mag zich vrij en veilig ontwikkelen en voorbereiden op de basisschool.