Vestiging Pluim

Kinderopvang de Roezemoes is op doordeweekse dagen geopend van 7.30-18.30u (op aanvraag tot 19.00u) en maakt de opvang van kinderen zo makkelijk mogelijk voor ouders. Zo hoeven ouders van jonge kinderen niet voor extra kleding en luiers te zorgen.

Jonge kinderen hebben het erg naar hun zin op de kinderopvang en zijn druk met samen spelen, knutselen, puzzelen, spelletjes, feestjes vieren, buiten spelen, schoolreisjes, wandelingen in de natuur en nog veel meer leuke activiteiten. Leidsters sluiten activiteiten aan bij de thema’s. Kinderopvang de Roezemoes besteedt veel tijd aan beweging, het liefst in de vrije natuur, en ook een goede aansluiting met de basisschool krijgt veel aandacht. Voor kinderen die nog de behoefte hebben aan een middagdutje, heeft kinderopvang de Roezemoes rustige slaapplaatsen. En voor extra kleding en luiers hoeven ouders niet te zorgen, kinderopvang de Roezemoes heeft deze altijd ruim op voorraad.

Voor oudere kinderen organiseert kinderopvang de Roezemoes dagelijks activiteiten in de omgeving en leert ze de natuur in alle seizoenen te waarderen. Kinderen leren de voordelen die dagelijkse gezonde maaltijden hun brengen en nemen deze kennis mee in hun verdere leven. Daarnaast begeleidt kinderopvang de Roezemoes kinderen op de bassischool bij het plannen en maken van huiswerk, en het leren voor toetsen.

Wilt u meer weten over onze speerpunten, klik dan op onderstaande links:

Hieronder vindt u specifieke informatie over de vestiging van kinderopvang de Roezemoes:

Neem gerust contact met ons op voor een rondleiding of verdere informatie. Kinderen kunt u inschrijven door het inschrijfformulier in te vullen.