Kinderdagverblijf Pluim

Welkom bij Kinderdagverblijf Pluim! U vindt ons op locatie de Wold, waar we op doordeweekse dagen van 7.30-18.30 uur (op aanvraag tot 19.00 uur) voor u en uw kind klaar staan. Bij Pluim vangen we kinderen op van 0 tot 4 jaar. U kunt kiezen voor minimaal 2 of meerdere dagen. De uren dat de kinderen opgevangen worden is een dag-arrangement, ze zijn de gehele dag gezellig bij ons!

Bewegen in de natuur

We zijn dol op bewegen in de natuur! We spelen daarom veel buiten in onze natuur- en ontdektuin. Ook als het minder weer is, gaan wij er lekker op uit. In kleine groepjes gaan we ook op stap naar het dichtbij gelegen park.

Buiten slapen

De liefde voor de natuur en het buitenzijn, zie je ook terug in onze speciale, Scandinavische buitenbedjes: bij Pluim slapen kinderen in principe buiten: veilig in de luwte, onder een afdak. De ervaring leert dat kinderen die buiten slapen beter en langer slapen en vrolijker wakker worden. De frisse lucht, de buitengeluiden zoals fluitende vogels, ritselende bladeren dragen bij aan een goed slaapklimaat.

Gezond, biologisch eten en drinken

Tussen de middag eten we een warme, biologische maaltijd; natuurlijk aangepast op de leeftijd van uw kind. Komt uw kind al rond 7.00 uur? Dan kan het ook bij Pluim ontbijten. En voor de kinderen die na 17.45 uur opgehaald worden, is een maaltijd om 17.30 uur ook een mogelijkheid. Voor baby’s kan indien gewenst moedermelk bewaard en opgewarmd worden. Ook kunnen moeders, indien gewenst, de baby zelf voeden.

Aansluiting met de basisschool

Wij staan voor een goede aansluiting met de basisschool; zo werken we actief mee aan het zindelijk worden van uw kind en krijgen kinderen een ritsdiploma zodra ze zelf met ritsen in kleding overweg kunnen.

Meer informatie en tarieven

Meer informatie over ons vindt u ook in het pedagogisch beleidsplan. U vindt in dit plan bijvoorbeeld informatie over het brengen en halen van uw kind en over wennen in de groep.

Bent u benieuwd naar de opvangkosten voor uw specifieke gezinssituatie en wensen, bekijk dan de informatie over onze tarieven. En mocht u andere vragen hebben, neem dan gerust contact op met Kinderopvang de Roezemoes.

Inschrijven van uw kind kan via ons inschrijfformulier.

Verdere informatie over KDV Pluim: